AF HELE MIT HJERTE er et nyt projekt, der samler en række kvindelige instruktører, hvis opgave er at instruere hver deres kærlighedshistorie.

Hjertet banker, blodet stiger til ansigtet og vi holder vejret. Efterfulgt af et afslappende grin, en varm følelse…. Men pludselig en uventet drejning, og nu gør det ondt helt ind i hjertet – det er næsten umuligt at se på. Tårerne triller… især når det hele så alligevel lykkedes til allersidst, og kærligheden overvinder alt.

Sådan skal publikum kastes rundt i deres følelser, når de ser filmen AF HELE MIT HJERTE hvor forskellige historier om kærlighed udfolder sig. Vi følger en række mennesker der på forskellig og uventet vis støder ind i kærligheden. Vi følger deres forviklinger og op- og nedture, mens de kæmper for at finde fodfæste, for at forstå – og for at vinde den udkårenes hjerte…

Fridthjof Film vil gerne lave denne film og samtidig sætte fokus på at få flere kvindelige instruktører ind i filmbranchen og lave spillefilm. Filmens konceptuerende instruktør er Emma Balcázar.

Kontakt vedr. presse: Line Bilenberg på line.bilenberg@gmail.com

Kontakt på Fridthjof Film: Julius Plambech på patoronnie@f-film.com