Fridthjof Film

Fridthjof Film blev grundlagt i 2000 af Ronnie Fridthjof, og er i dag kendt som en markant spiller indenfor spillefilm, TV-serier og dokumentarer i Danmark.
Vi søger altid at finde en balance mellem kunstnerisk kvalitet og det kommercielle. Dette lykkedes eksempelvis med den Cannes-vindende ARMADILLO, der samtidig med festival successen blev den 2. mest sete dokumentarfilm i danske biografer nogensinde. Også dramaserien HEARTLESS, der er solgt til hele verden, herunder HBO og Netflix, fandt sin vej til Berlin filmfestival, hvor den som den første TV-serie nogensinde blev udvalgt til programmet “Generations”. Firmaet blev for alvor kendt i 2008 da Blockbusteren BLÅ MÆND uden om det traditionelle støttesystem overraskede alle med 450.000 solgte billetter. Fra samme instruktør, Rasmus Heide, har vi efterfølgende produceret JULEFROKOSTEN, ALLE FOR ÉN, ALLE FOR TO og ALLE FOR TRE der alle er åbnet som nr. 1 i biograferne og er nogle af de mest sete film på TV2 i Danmark.

IMDB

Find vej

Fridthjof Film A/S
Spontinisvej 7
2450 København SV
Denmark

mail@f-film.com

Stephanie, producer: (+45) 31271748 / stephanie@f-film.com

Toke, producent: (+45) 31412141 / toke@f-film.com

Fridthjof Film holder til på Skofabrikken – det kreative filmmiljø i København SV lige ved siden af Valby Hallen. Der er gratis parkering, og ellers ligger vi fem minutters gang fra Ny Ellebjerg station som nås med både linie A, E og F.

Faktura og andet økonomi skal sendes til:
faktura@f-film.com