Fridthjof Film er endnu en gang repræsenteret til SVEND PRISEN ved en nominering for den danske dramaserie HEARTLESS

De første fem afsnit af Heartless, der er produceret af Ronnie Fridthjof og instrueret af Natasha Arthy, er nomineret i kategorien “Årets danske TV-dramaserie”.

Den danske dramaserie, der havde premiere i 2014 på kanal 5, handler om det unge tvillingepar, Sebastian og Sofie, der bærer på en dyster hemmelighed: For at overleve skal de suge livskraft fra andre mennesker. Stopper de ikke i tide, vil deres ofre brænde op. Hvor Sofie har det fint med denne ”egenskab”, vil Sebastian ikke længere leve på andres bekostning. Han får derfor overbevist sin søster om, at de skal finde ud af, hvorfor de er som de er, og om der er en måde, at de kan blive normale på. I deres jagt efter svar ledes de til den dystre og traditionsbundne kostskole Ottmannsgaard, hvor en mørk og forfærdelig historie dukker frem.

Tidligere har Fridthjof Film vundet to SVEND PRISER for BLÅ MÆND i 2009, som er instrueret af Rasmus Heide og året efter for ARMADILLO af Janus Metz. Begge film i kategorien “Årets mest populære film”.

Uddelingen finder i år sted på Svendborg torv den 27. August under SVEND Danmarks Film- og Kulturdage. Vinderne af SVEND PRISEN er udelukkende publikumsbestemt.