Fridthjof Films tv-dramaserie HEARTLESS, er nomineret i to kategorier, “Årets danske tv-serie” og Julie Christiansen er nomineret til “Årets danske birolle” i en tv-serie

HEARTLESS episode 6-8 med Julie Zangenberg og Sebastian Jessen i hovedrollen, er produceret af Ronnie Fridthjof og instrueret af Kaspar Munk. Hovedforfatteren er Nikolaj Scherfig.

Den danske dramaserie, som havde premiere i 2014 på kanal 5, følger tvillingeparret Sofie og Sebastian, som begge bærer på en forbandelse: For at kunne overleve skal de suge livskraft ud af andre mennesker. Men passer de ikke på, brænder deres ofre op. Sofie har det fint med at besidde denne ”egenskab”, men Sebastian er ikke længere interesseret i at leve på andre menneskers bekostning. Han overbeviser Sofie om, at de skal finde ud af, hvorfor de har denne “egenskab” og undersøge, om de nogensinde kan blive normale.
I deres søgen efter svar ledes de til den dystre og traditionsbundne kostskole Ottmannsgaard, hvor en mørk og forfærdelig historie dukker frem.

Fridthjof film har flere gange vundet en Robert-pris, senest i 2014 med ALLE FOR TO, og tidligere blandt andet ALLE FOR EN, BLÅ MÆND og Janus Metz dokumentar ARMADILLO.

Prisen er blevet uddelt hvert år siden 1984 og er opkaldt efter statuettens skaber, Robert Jacobsen, som var en stor filmelsker.

Uddelingen finder sted d. 7. februar 2016.