Den danske dramaserie HEARTLESS, der havde premiere i 2014 på Kanal 5, var udtaget til visning på dette års filmfestival i Berlin

Det er første gang, at tv-serier er blevet inviteret indenfor i det gode selskab på festivalen, og Fridthjof Film er derfor særlig stolt af den anderkendelse og det skulderklap, der følger med udtagelsen.

HEARTLESS, der har Julie Zangenberg og Sebastian Jessen i hovedrollerne, foregår på en dansk kostskole, hvor nutid og fortid, virkelighed og fantasi og ikke mindst liv og død smelter sammen i en overnaturlig og dramatisk fortælling. De første fem afsnit, som blev vist i ungdomskategorien Generation 14plus i Berlin er instrueret af Natasha Arthy og er skrevet af Nikolaj Scherfig. De nye afsnit af HEARTLESS får premiere på Kanal 5 til foråret.

“Vi er så stolte over at være udtaget til Berlin. Fridthjof Film ønskede med ’Heartless’ at løfte niveauet for, hvad der er muligt med ungdomsdrama, og udtagelsen er en skøn anerkendelse i, at det er lykkedes – også internationalt. Det glæder mig, især fordi hele holdet – bagved såvel som foran kameraerne – har givet sig selv 100 procent” siger Ronnie Fridthjof, direktør i Fridthjof Film.