Fridthjof Film A/S har netop tilbagekøbt aktier af Nordisk Film. I samme omstrukturering udtrådte instruktør Rasmus Heide af ejerkredsen. Således ejes Fridthjof Film A/S nu af Ronnie Fridthjof der grundlagde filmselskabet i 2000 og Toke Rude Trangbæk, der har været en fast del af selskabet siden starten og til dagligt er direktør for datterselskabet Postyr Postproduktion.

De to ejere udtaler om tilbagekøbet.“Alle parter har været glade for det samarbejde der har været og enige om at tiden var til at der skulle ske noget nyt.”


Fridthjof Film har premiere d. 30. april 2020 på den længe ventede “UNDTAGELSEN” – filmatiseringen af Christian Jungersens bog, instrueret af Jesper W. og med bl.a. Sidse Babett Knudsen, Lene Maria Christensen, Danica Curcic, og Amanda Collin i hovedrollerne. Filmen er Med i Biografklub Danmark og distribueres af SF Studios.

Derudover har selskabet nogle store fiktionsprojekter med anerkendte navne på vej der annonceres ved en senere lejlighed.

Fridthjof Film A/S fejrer 1. januar 20 års fødselsdag og kan se tilbage på 20 år med mange gode resultater kreativt. Som et af få filmselskaber kan selskabet også fremvise positive regnskaber alle år de har eksisteret hvilket også vil gælde for 2019.