AlleForTre hovedplakat

 

Instruktør Rasmus Heide med selveste John Landis, instruktøren af komedie-klassikere som Bossen og Bumsenog Coming to America, da ALLE FOR TRE var udtaget til hovedkonkurrencen ved Monte Carlo Comedy Film Festival 2017. 

 

Fridthjof Film og Rasmus Heides populære komedie ALLE FOR TRE passerede i går 320.000 solgte billetter som den første danske film i 2017. Lige siden premieren for fem uger siden har publikum valfartet til filmen, som ligesom sine to forgængereAlle for én og Alle for to har solgt over 320.000 billetter.

ALLE FOR TRE er dermed med til at cementere, at dansk film er kommet forrygende ud af starthullerne i 2017. Fire ud af fem danske filmpremierer i det nye år har solgt minimum 170.000 billetter, og på Top 25 over årets største biografsucceser indtil nu, er der hele fire danske film på Top 6. Og nu har dansk film passeret 1 mio. solgte biografbilletter siden 1. januar i år.

10 danske spillefilm har gået i de danske biografer i 2017, og topscoreren af dem alle er komedien ALLE FOR TRE. Det er den næstmest sete biograffilm i Danmark i år kun overgået af Fifty Shades – I Mørket, og ikke mindst takket været ALLE FOR TRE var den danske markedsandel i februar i år helt oppe på 35,6% af det totale biografmarked (sidste år var den tilsvarende andel på 15% for samme måned).

Direktør for Nordisk Film Distribution, Frederik Honore, er særdeles tilfreds med resultatet for ALLE FOR TRE og udtaler:

– Dansk film er kommet overbevisende fra start i 2017, og det er virkelig skønt at konstatere at en komedie som ALLE FOR TRE som vi har haft høje forventninger til, bliver ved med at gå så godt i biograferne og går forrest for dansk film lige nu. Publikum er glade for filmen og giver den et rigtig godt word-of-mouth, og vi er meget tilfredse med, at alle tre film i serien har solgt over 300.000 billetter. 

 Historien i ALLE FOR TRE

ALLE FOR TRE byder velkommen tilbage til Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl og Jonatan Spang som de tre småforbrydere Timo, Ralf og Nikolai.  Men ikke alt er som det plejer… Da Ralf i sidste øjeblik forpurrer Timos ellers udmærket udførte solarie-og-kobberkogle-kup, og Arno uventet stempler ud, må brødrene ile til Italien for at få fingre i Arnos antikke veteranmotorcykel. Arnos ukendte arving har dog sin egen agenda, så for at holde sammen på familien må Timo og Ralf infiltrere en chinchillafarm, snøre en gal pelsmillionær, sniffe rå oliven, lokke Nikolai tilbage i folden og lære at samarbejde med deres nyfundne søster for at lave deres største, vildeste og vigtigste kup til dato…

Foruden Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl og Jonatan Spang medvirker også Sonja Richter. Kurt Ravn, Zlatko Buric, Kirsten Lehfeldt og Rikke Louise Andersson m.fl.

Som de to første film er ALLE FOR TRE instrueret af Rasmus Heide, som med 1,4 mio. solgte biografbilletter til sine første fire film er blandt de bedst sælgende danske instruktører overhovedet. Rasmus Heide har skrevet manuskriptet sammen med Jacob Tingleff efter en historie af Mick Øgendahl og ham selv. Anders August har været manuskriptkonsulent, og filmen er produceret af Fridthjof Film ved Ronnie Fridthjof og Mille Bjørke.

ALLE FOR TRE er blevet til i samarbejde med TV 2, DFI (Markedsordningen), Den Vestdanske Filmpulje og Nordisk Film.  Filmens co-producenter er Radiator Film i Aarhus, Spiritus Movens Production i Kroatien og Croatian Audiovisual Centre. Filmen distribueres af Nordisk Film Distribution.

For yderligere kommentarer, kontakt undertegnede.

 

Med venlig hilsen

Have Kommunikation

Tlf. 33 25 21 07

Kontakt:

Michael Feder, michael@have.dk

Mobil: 22434942