zhgtzbtxeygjybt1uzsh

Den allerførste teaser fra storfilmen I KRIG & KÆRLIGHED er landet!

Fridthjof Film og United International Pictures kan i dag løfte sløret for første teaser til den meget omtalte danske storfilm I KRIG & KÆRLIGHED.

I KRIG & KÆRLIGHED er et episk kærlighedsdrama og den første danske film nogensinde, der foregår under 1. Verdenskrig. Det er én af de dyreste danske spillefilm de senere år og har Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Game of Thrones-stjernen Tom Wlaschiha, Thure Lindhardt, Ulrich Thomsen, Natalie Madueño og Morten Brovn i de bærende roller. Den er instrueret af Kasper Torsting, produceret af Ronnie Fridthjof og er skrevet af Ronnie Fridthjof og Kasper Torsting.

I KRIG & KÆRLIGHED får gallapremiere i Sønderborg på 100-årsdagen for afslutningen på 1. Verdenskrig d. 11. november i år og biografpremiere over hele landet d. 15. november.

 

Historien

Da Esben deserterer fra krigen, er det for at blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter 3 år. Men alt er ændret i hans fravær… Den charmerende tyske officer Gerhard bejler kraftigt til Kirstines hjerte og rollen som familiefar. Esben må sætte alt ind for overlevelse, kærligheden og at redde familien.

Fridthjof Films største produktion til dato

I KRIG & KÆRLIGHED produceres af Fridthjof Film og er selskabets største projekt til dato. Filmen er blevet realiseret takket være et tæt samarbejde med støtte fra Det Danske Filminstitut (Markedsordningen), FilmFyn, Danmarks Radio, Fabrikant Mads Clausens Fond, Nordisk Film & TV Fond, Sønderborg Kommune og Tønder Kommune.

I KRIG & KÆRLIGHED co-produceres med det tjekkiske selskab Film United og de tyske selskaber Nordfilm Kiel og Tam Tam Film. Idet filmen naturligt foregår på dansk og tysk har de to tyske filmfonde Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein (FFHSH) og Nordmedia støttet op om projektet.Filmen er desuden støttet af Creative Europe MEDIA.

I KRIG & KÆRLIGHED distribueres i Danmark af United International Pictures, Fridthjof Film Distribution og Mis. Label i Danmark. Filmen er derudover præsolgt til den tyske tv-kanal NDR og norske TV2.

Se nederst:

-Fakta om holdet

-Rolleliste

For yderligere information, kontakt venligst:

Maria Rugbjerg Hoppe, maria.rugbjerg@have.dk, 30 56 36 76

Michael Feder, michael@have.dk, 22 43 49 42

Fakta om I KRIG & KÆRLIGHED

Holdet:

Instruktør: Kasper Torsting

Manuskript skrevet af: Ronnie Fridthjof og Kasper Torsting

Producer: Ronnie Fridthjof

Fotograf: Jesper Tøffner

Producent: Fridthjof Film

Co-producenter: Nordfilm Kiel, Tam Tam Film og Film United

Samarbejdspartnere: Det Danske Filminstitut, Danmarks Radio, Fabrikant Mads Clausens Fond, Nordisk Film & TV Fond, Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein (FFHSH), FilmFyn, Sønderborg Kommune, Tønder Kommune, Creative Europe MEDIA, Den Tjekkiske Film Fond, NDR og TV2 Norge.

Distributør: United International Pictures, Fridthjof Film Distribution og Mis. Label

Rolleliste:

Sebastian Jessen: Esben

Rosalinde Mynster: Kirstine

Tom Wlaschiha: Gerhard

Thure Lindhardt: Hansen

Ulrich Thomsen: Müller

Natalie Madueño: Marie

Morten Brovn: Jes

Gallapremiere: Den 11. november 2018 i Sønderborg

Biografpremiere: Den 15. november 2018 over hele landet